Ostoskori
Tyhjä
 
Näyteikkuna
 

OrtoMalli tukipohjalliset

OrtoMalli tukipohjalliset

OrtoMalli on kotimainen tukipohjallinen, jota ei muokata väärin muotoutuneeseen jalkapohjaan vaan jolla jalka sopeutetaan takaisin optimaaliseen asentoon. Jalkojen asentovirheet yleistyvät ja aiheuttavat yhä enemmän ongelmia ennen kaikkea myöhemmin, ihmisen ikäännyttyä. Pohjallisen ominaisuuksissa tärkeintä on saavuttaa luuston oikea asento, jolloin lihakset toimivat oikeassa liikeketjussa rasittumatta liikaa.

Seistessä ja liikuttaessa liikeketjulla tarkoitetaan asentoa, joka alkaa jalkaterästä nilkkoihin edeten polviin ja lantion seudun kautta koko selkään aina viimeiseen niskanikamaan saakka.

On todennäköistä että liikeketjussasi on häiriö, mikäli seisoessasi joudut nojaamaan polviisi (yliojennus) tai ns. toiseen jalkaan. Useimmiten virheasento on jalkaterän tai nilkan alueella, myös esim. jalkojen pituusero taikka selän ongelmat voivat joskus olla syynä asentovirheeseen eli virheelliseen liikeketjuun.

OrtoMalli-muotopohjalliset on suunniteltu geneettisen, oikeanlaisen fysiologisen luuanatomian (luuston asennon) mukaiseksi. Tavoitteena on saavuttaa ja ylläpitää fysiologisesti optimaalinen jalkaterän, nilkan, polvien sekä selän asento ja tasapaino. OrtoMalli-muotopohjaisilla saavutetaan hyvä asento jalkaterästä saakka. Näin aikaansaadaan hyvin nopeasti oikeanlainen liikeketju polvien kautta lantion seudulle ja koko selkään.

Selän hoitamisen tärkeimpiä osa-alueita on tutkia jalan koko asento sekä sen vaikutus liikeketjuun, vaadi sitä terapeutiltasi. Muotopohjallisen jokainen koko on tarkkaan mitoitettu.

OrtoMalli-muotopohjallinen on valmistettu erittäin kestävästä, ilmavaksi rei’itetystä elastomeeristä. Pintamateriaali on antibakteerista mikrokuitua, ja se kestää käytössä vuosia. Pohjalliset kestävät 40 asteista konepesua. Pohjallinen sopii lähes kaikkiin kenkiin. Se pitää ryhtinsä hyvin mutta on myös erittäin taipuisa, joten se myötäilee hyvin jalan liikkeitä. Jalan asentoa voi säätää ns. lisäimplanteilla, esimerkiksi jos halutaan lisätä poikittaisholvia tai jos jaloilla on pituuseroa tai jos halutaan korottaa kantakiilaa.

Tämän päivän terveyden hoitaminen vaikuttaa huomisen terveyteen, ja nyt on aika vaikuttaa elämänlaatuusi.

Järjestä:
OrtoMalli tukipohjallinen
OrtoMalli tukipohjallinen
OrtoMalli tukipohjallinen
29.90€  
5/5:stä tähdestä!
OrtoMalli kantakorotuskiila
OrtoMalli kantakorotuskiila
OrtoMalli kantakorotuskiila
13.00€